15 GODE GRUNNER

collage_fun

1. Finn din lidenskap og drøm stort

La deg bli inspirert til å våge å være deg selv, ett 100 %! SkapDinDrømmejobb LIVE er stedet for å sette nye spennende mål og realisering av dine innerste drømmer om suksess!

2. “Den beste eventen jeg noensinne vært på”

SDD Live er noe helt unikt i Norge – dette er ikke selvskryt men tilbakemeldingen fra de som var med på den første SDD Live i 2012. Som Jarle sier det: “Varmen og kjærligheten i rommet var en kjempeopplevelse av de få”. Rausheten hos deltakerne gir en perfekt ramme for læring, morro – og for å kunne møte og mingle med Norges kuleste gründerdamer!

3. Dette blir så gøy og kult at du ikke vil hjem

“Var ikke ett kjedelig øyeblikk og lørdag ville ingen gå hjem”, sa Ragnhild. Slapp av, du har muligheten til å være med på afterparty lørdag kveld! Vi avslutter eventen med en hyggelig middag sammen, og etter det tar de som ønsker flere “danse-moves” inn til baren. Don´t miss it.

4. Danse!

Endelig en mulighet til å danse på en event! Du trenger ikke være proff danser. Her er det viktigste at vi har det gøy, er litt crazy og holder intensiteten oppe.

IMG_0325

5. Læring, halleluja!

Dette skal være gøy, inspirerende og praktisk læring. Du blir å jobbe med dine mål og drømmer, og i din egen SDD notatbok kan du sette ord på hvem du er, og hvor du skal. Målet er at du skal implementere læringen direkte inn i livet ditt og i businessen din! Eller som Rune sier det:  “SDD Live gir gnist, energi, pågangsmot og nettverket som skal til for å tørre å hoppe – du kan sammenligne det med er Tony Robbins UPW seminar – men dette er en enda mer intim, ærlig og dypere ”læringsarena” – WOW, vi er takknemlige og ydmyke for slike tilbakemeldinger!

IMG_0574

6. Du får være sammen med de aller beste foredragsholderene i Norge!

Gry er med begge dager, fra scenen, men selvfølgelig også sammen med dere på festen på lørdag.  Det blir læring og inspirasjon fra Norges aller dyktigste innen sine felt! Følg med på sidene framover, vi vil offentliggjøre enda flere gjesteforelesere når vi har sikret oss de beste. Be there!!!

7. Om du vil, kan du ta på deg din kuleste kjole og hotteste sko – det gjør Gry!

Men kom like gjerne causual kledd om du foretrekker det. Her gjelder ingen dresskode! Men du MÅ ta på deg ditt aller fineste smil!

8. Et raust og inspirerende nettverk

Trenger du flere rause, suksessfulle og morsomme mennesker i nettverket ditt? Vi alle trenger det, og dette er en unik mulighet til å treffe nye spennende mennesker. Line er enig: “Jeg digger det er så mange jenter i SDD miljøet som vil så mye og som sprenger grenser”. Vi garanterer at du vil finne nye Powerfriends her! Du slipper å lete lenger.

9. Praktisk og inspirerende trening

Gjør deg klar til å forandre livet ditt med praktiske oppgaver om deg selv og hvor du eller businessen din skal her i verden! Gry gir ALT for å levere sitt beste, og sammen med de andre foredragsholderene gjør de sitt ypperste for at DU skal ha maks utbytte av SkapDinDrømmejobb LIVE. Du vil få konkrete tips om hvordan du ta jobben din eller livet ditt til neste nivå og ta ut ditt potensial.

10. “Pulserende event”  i pulserende Oslo

Oslo er en fantastisk by,  også i oktober med høst og innekos. Så ta i bruk høsten og bli med da vel. Og vær en del av en unik event hvor kule, rause og vakre damer – og noen få råkule menn – sammen skaper en magisk helg i Oslo!!!

IMG_0814

 11. Realiser dine drømmer

SDD Live gir deg energi og “igangsettergutsen” mange av oss trenger for ta ut vårt potensial. Som Nina sier det: “Gry og hennes budskap tok meg med på en vanvittig berg- og dalbane full av emosjoner og ga meg kraft. Jeg har et annet syn på meg selv etter SDD Live helgen – og HELL YEAH! – jeg skal finne en eller annen måte å realisere mine drømmer.”

12. Din egen SkapDinDrømmejobb notatbok

Du får din egen SDD notatbok som du vil bruke aktivt hele helgen – og det stopper ikke på lørdagskvelden – boken, lærdommen og nettverket blir av dine viktigste verktøy for deg og din bedrift i tiden fremover :)

13. Kvinner støtter kvinner!

Vi er alle her for å lære og skape vår egen business. Men på veien støtter vi og lærer av hverandre – på den måten blir vi sterkere og lærer raskere! Også har vi ALLTID noen å spørre. Gjør som Siri da vel: “SDD Live ga meg og en ny ”Powerfriend” innen mitt fagområdet – YEAH ;-”

14. En god latter forlenger livet!

Vi mener alvor med det vi lærer bort – men vi har alltid glimt i øyet og bruker humor som teknikk for å skape godt læringsmiljø. Tonje er enig: “Gry, digger at du du viser oss hvordan jenter kan være flinke og sterke i “bissniss”  – men samtidig feminine og ha det GØY!

15. Sjekk ut SDDlive tilbakemeldingene – SDDlive kan bli magisk også for deg!

TRYKK her for sjekke ut tilbakemeldingene fra forrige SDD Live - og finn ut om dette er noe for deg.

Føles dette som Hell Yeah så nøl ikke men meld deg på SkapDinDrømmejobb LIVE NÅ -  og start å glede deg stort til 31 oktober – 1 november.

Du vil skape MAGI for deg selv og andre!

IMG_9310

 


Sist men ikke minst, er du enda I tvil på om dette er noe for deg? Her kommer SDDLive fra “A til Å” som beskiver eventen som den er – rett fra hjerte! Du kan bare ikke gå glipp av alle disse inputs! Hjertelig velkommen til årets event SDDLive!

SDDLIVE FRA A TIL Å…

ACTION !
BUSINESS
CALL TO ACTION
DRØMMEKUNDE
EKTE
FAMILY, FRIENDS & FUN
GLEDE
HEALL YEAH – HELL NO
INSPIRASJON
JANTELOVEN
KUNNSKAP
LIVE
MINGLING, MASTERMIND & MONEY
N-Y-C PULS
ONLINEKURS
POWERFRIENDS
Q&A
RAUSHET
STRATEGIER
TEAMBUILDING
UTVIKLING
VIRITUELL
WORDPRESS
XTREME
YOUTUBE
ZEN
ÆKTE
ØVELSER
Å TØRRE…


©2008-2014 Gry Sinding International LCC
all rights reserved • no use of content / artwork without permission •

Site Built by Amanda Krill