FAQ

Jeg er helt i startgropen som gründer – er SDD Live noe for meg som ikke har kommet ordentlig i gang?

SkapDinDrømmejobb LIVE er laget for å hjelpe deg raskere ta ut ditt fulle potensial i din business og i ditt liv. Vårt mål er å gi deg inspirasjonen og energien du trenger for å ta det neste steget, og kanskje er det akkurat det du trenger for å få gutsen til å starte for deg selv, om det er noe du virkelig drømmer om.

IMG_0352

Hva med meg som er veletablert, og som føler meg suksessfull. Kommer jeg til å kjede meg?

SkapDinDrømmejobb LIVE er stedet der du åpner opp for enda mer utvikling. Hvis du føler du er på en 10´er, på en skala fra 1- 10, så er kanskje ikke dette stedet for deg. Uansett, de mest suksessfulle menneskene er de som alltid ser etter muligheter til å utvikle seg, og utvide nettverket sitt. Og ikke minst ha det super gøy på veien!

Hvis du er opptatt av og ønsker å oppleve mer lidenskap og resultater både i ditt personlige liv og i din business, da er SkapDinDrømmejobb LIVE stedet for deg!

Jeg hører det skal være dansing denne helgen, og jeg er ikke akkurat Kari Jaquesson.

Slapp av, dette skal være gøy! Det er ingen vanskelige øvelser. Dans med den dansen du har, alt er lov her i vårt “lille verden” fyllt av varme, latter og kjærlighet  – Hell Yeah!!!!!

Skal jeg ta med meg noe?

Ta med et åpent, varmt hjerte og et stort smil. Og minst to penner :)  Og kanskje en proteinbar, frukt og en flaske vann. SkapDinDrømmejobb skriveblokk får du hos oss!

IMG_3071

Hva skal jeg ha på meg på SkapDinDrømmejobb LIVE da?

Ta gjerne frem din fineste kjole og dine kuleste sko -  eller jeans og joggesko. Her er alt lov.

Hvordan finner jeg frem til SkapDinDrømmejobb LIVE?

Vi er på Quality Hotel Expo på Fornebu: se “kontakt oss” sidene til hotellet for mer info.

Er jeg automatisk påmeldt SDD LIVE afterparty, når jeg melder meg på?

Ja, denne gangen er påmeldingen inkludert middag og fest lørdag kveld. Det er fordi vi ønsker å få bli enda kjent med hver og en av dere etter eventen! Vi skal ha det såååå gøy sammen!

IMG_1264

SDD LIVE er egentlig utenfor mitt budsjett, men jeg har virkelig lyst til å være med. Hva gjør jeg?

Skjønner at dette er en stor investering for mange. Så beste rådet kan gi er at du må kjenne ordentlig etter om dette er det riktige for deg. Er svaret et rungende “Hell Yeah” så finner man alltids pengene – og bruker du to “3-pay” betalingen så er kan du fordele investeringen over 3 måneder. OBS – 3-pay muligheten er kun åpen begrenset tid, så meld deg på raskt om du vil dele opp betalingen.

Vi sikter etter å gi deg læring med verdi langt over det billetten koster – og er du åpen og nysgjerrig på SDD Live kan vi garantere deg at du vil få et nytt nettverk av fantastiske, likesinnede og rause grunder-jenter som vil hjelpe deg og din business raskere videre. Kanskje får du nye Power-friends for livet – “priceless”.

Jeg blir litt gretten når jeg er sulten. Får vi mat underveis?

Vi dekker middag på lørdag ellers er det ikke servering i regi av SDD Live inkludert i billetten. Lunsj på fredag og lørdag forhåndsbestilles via egen link, se “Praktisk info” siden – vi har satt av god tid for at dere kan spise og networke – slik at dere kan bli enda bedre kjent med de andre kule deltagerne. PS – på fredag vil det være mulig å forhåndsbestille middagsbuffet (på egen regning) via hotellet.

IMG_1471

Jeg kommer langveisfra, og skal bo på hotell. Anbefaler dere et hotell i nærheten?

Vi har en spesialavtale med Quality Hotel Expo – som er der vi skal være hele tiden. Så blir ikke bedre enn det :)  Men obs. det er begrenset med plasser. Se under praktisk informasjon for mer info.

Hva hvis jeg kjøper en billett, men blir forhindret i å komme?

Kjøpte billetter blir ikke refundert om man ikke kan komme. Men, du kan fritt gi eller selge din billett til hvem du vil. Bare gi oss beskjed, så vi kan endre navnet i deltakerlisten.


©2008-2014 Gry Sinding International LCC
all rights reserved • no use of content / artwork without permission •

Site Built by Amanda Krill