Praktisk Informasjon

Når og hvor

Tid: Fredag 31 oktober 2014 kl. 10.00 – 18.00
Lørdag 1 november 2014 kl. 09.00 – 18.00 – “SDD Live Afterparty og middag” fra kl 19.00 :)

Sted: Quality Hotel Expo på Fornebu

IMG_2714

Mat & drikke under SkapDinDrømmejobb Live

Vi vil at flest mulig av dere blir med på party på lørdagskvelden -  så denne gangen har vi inkludert gratis middagsbuffet på lørdagskvelden i din billett.

Det er satt av bra med tid til lunsjpause og mingling på fredag/lørdag – og på fredag kveld vil det være anledning til å spise middag på hotellet for de som ønsker det. Mat og evt. hotell betales av deltaker og må forhåndsbestilles HER.  Middag på lørdag er inkludert i  SDDlive billetten, øvrig mat bestilles av hver enkelt.

Trenger du mat underveis eller har spesielle behov, anbefaler vi at du tar med noe snacks å spise (bars, frukt, etc) og at du evt. avklarer med hotellet ift spesielle behov.

IMG_2958

 

Hotell og overnatting

Vi har fått reservert et antall rom på Quality Hotel Expo, der hvor SDD Live holdes. Expo er et nytt og flott, sentralt beliggende hotell på Fornebu – 7 min fra Oslo sentrum:)

Vi har forhandlet fram en fordelaktig pris per natt for overnatting torsdag til søndag på 1 050,- inkludert stor frokostbuffet. OBS – prisen er den samme for enkeltrom og dobbeltrom så en god ide er å dele rom med andre SDDlive deltakere (post på FB sidene til SDDlive). Hotellbestilling kan gjøres via denne siden

OBS: Dette tilbudet er for et begrenset antall rom og gjelder så lenge det er plasser. SÅ anbefales at du bestiller rom samtidig som du melder deg på SDD Live.

Bestilling til “flytende” markedspriser kan også gjøres via hotellets nettsider.

 

Quality Hotel Expo
Snarøyveien 20, 1360 Fornebu
tlf. +47 6711 7000 eller epost: g.expo@choice.no

Det er mulighet for parkering i oppvarmet parkeringskjeller mot avgift hele døgnet. Er parkeringskjelleren full, anbefaler vi å parkere ved Telenor Arena.

Offentlig Transport: Ta buss 31 eller 31E retning Snarøya og gå av på Fornebuparken. Se ruter.no for rutetider.

Visittkort

Noe av det beste med SDD Live er at du kan få et nytt, spennende og verdifult nettverk – så husk å ta med deg visittkort. Hvis du ikke har visitkort – kan du enkelt designe og få laget disse her. De første 250 er gratis (ps. frakt tilkommer).

Favorittkjolen

Og så anbefaler vi at du er litt crazy og tar på deg din pene favorittkjole og dine høye hæler…. om du vil! Ta gjerne også med joggesko – kan bli sliten av hoppe og danse med høye hæler :)

 

 


©2008-2014 Gry Sinding International LCC
all rights reserved • no use of content / artwork without permission •

Site Built by Amanda Krill