Program 2012


SkapDinDrømmejobb LIVE
arrangeres 16. og 17. nov på DogA i Oslo.


Fredag 16. november fra kl. 12.00 – 17.30
Lørdag 17. november fra kl. 09.00 – 17.00
Lunsj (kun lørdag) fra kl. 12.30 – 13.45

“Har du startet egen business, men tjener ikke nok penger? Eller ønsker du kanskje å få mer fart på businessen din – og ha det mer gøy?” NÅ har du muligheten. SkapDinDrømmejobb LIVE er to dager fyllt av læring og inspirasjon med fokus på hvordan DU skal skape din drømmejobb og bli en suksess i det nettopp du elsker å gjøre. Du vil møte og mingle med de kuleste jentene (og noen gutter) og sammen vil dere skape et nettverk hvor dere “heier hverandre frem” mot målet. Mitt fokus for event´en er å lære deg hvordan du effektivt, enkelt og raskt kan løfte din business til et nytt nivå – og ta ut ditt potensial. Jeg vil gi deg konkret læring som er lett å sette ut i livet. MEN – du må jobbe, ingenting kommer gratis, heller ikke her. Så jobben må gjøres – av deg.Håper å se deg i november til en helg fyllt med magi!
- Gry :)”

 

På seminaret vil du få utdelt Grys presentasjonsmateriale, samt oppgaver som skal løses underveis – slik at når du kommer hjem så har du alle verktøyene du trenger for å skape din egen suksess.

Gry vil ta deg gjennom steg-på-steg hvordan du lager DIN “Guide til Suksess som Gründer”. Dette er ikke et vanlig seminar – vil vil også “krydre” med flere andre fantastiske foredragsholdere – også har vi med den kuleste DJ´en! For vi skal DANSE og ha masse gøy mens vi lærer!

Foredragsholdere:

Gry Sinding
Vertinne og gründer av SkapDinDrømmejobb Gry har lang erfaring som coach og forretningskvinne. Gjennom sitt arbeid, læring samt gode og dårlige erfaringer har hun laget SkapDinDrømmejobb - et web-basert treningsprogram som gir andre kule gründerkvinner kunnskap, inspirasjon og energi til å skape sin egen suksessfulle business. I tillegg er Gry en populær foredragsholder. Hun har holdt foredrag på bl.a. Kvinnemiddagen og på mange Kvinnovasjon-konferanser.

Benja Stig Fagerland
“Farvel til jente- og janteloven. Syv enkle grep som sikrer suksess “.
Vinnere fødes ikke – de formes og skapes i et miljø. På fredagen deler Benja noen tankesett og vinnervaner som toppledere og toppidrettsutøver benytter for å skape motivasjon, suksess og nå sine mål.Benja er en prisbelønt internasjonal forretningskvinne, forfatter og populær internasjonal foredragsholder!

Hun har vunnet flere priser for sitt arbeide og er bla i 2012 utnevnt til en av Europas mest inspirerende og talentfulle kvinner av EIGE, Europa Kommisjonen. Nylig mottok hun prisen, som “Highly Commended in the European Diversity Award 2012 Campaigner Of The Year”.Hun er hjernen bak NHOs suksessrike Female Future program – og fikk 3-doblet antall kvinner i norske styrer.
Hun er jevnlig å finne som international debattant og kommentator i internasjonale TV- og Radiostasjoner samt toneangivende medier som blant andre New York Times, Der Spiegel, The Guardian, Times magasin og BBC.
Følg Benja på:
FB: https://www.facebook.com/benjastigfagerland
Twitter: https://twitter.com/BenjaFagerland

Jens Andreas Huseby
Jens er utdannet Cand. scient. i human adferdsøkologi og lektor – men jobber i dag som forretningsutvikler hos CONNECT Østlandet. CONNECT er en stiftelse som gir gründerbedrifter gratis rådgivning og kobler dem til samarbeidspartnere i det etablerte næringslivet.Jens skriver også populærvitenskapelige artikler og holder foredrag om alt fra homofile dyr til hvorfor all økonomisk teori er feil. Dette er både inspirerende og gir ett nytt blikk på tilværelsen.Han lover et inspirerende og overraskende spesialskrevet foredrag om hvorfor mennesker skaper ting sammen og hvordan vi kan bruke litt kunnskap om vår sære, medfødte natur til å lage en morsommere jobbhverdag for oss selv.Følg Jens på hans blogg: http://sosiobiobloggen.blogspot.com

Eirik Grunde Olsen
Eirik tar noen få kreative og kraftfulle personer, som vil skape ringvirkninger på verden, med på årslange eventyr, reiser og opplevelser. På det året coacher han sine klienter innenfra-ut; først mot en bunnsolid indre kraft i seg selv, der de har flow og klarhet – og fra DET stedet hjelper han dem skape magi utenfor seg selv de ikke trodde var mulig.Han er også en coach for andre coacher, der han hjelper dem skape en fryktløs coachingpraksis, med en livsstil de drømmer om og klienter som inspirerer dem.Felles for alt han gjør er transformasjon. Han har ett mål: å skape rom for sine klienter å transformeres slik en larve blir til en sommerfugl – de kan aldri bli den samme igjen.Følg Eirik på: http://eirikgo.com/

Mona Nordøy
Mona har jobbet som freelance fotograf siden 1998. Hovedsaklig for magasiner, aviser og markedsføringsbyråer. De siste årene har hun startet å tilby workshops for amatører og avanserte amatører. Mona er en læremester med passion – hun sørger for et læremiljø hvor kreativiteten blomstrer og teknologi barrierer blir lekende lett eliminert. Mona har mottatt en rekke “awards” for sitt kunstneriske arbeid over lang tid.  Følg Mona på: http://fotografmona.com

DJ

En av Norges kuleste og hotteste kvinnelige DJs kommer til SkapDinDrømmejobb LIVE! Natalia Barbin (Natalia Angelika Juricev-Barbin) er en lidenskapelig og dedikert DJ, og er en av de mest brukte kvinnelige DJs i Skandinavia. Hun er bevist på å skape energi på dansegulvet, så sammen skal vi ROCKE!

Natalia har spilt over hele Skandiavia, i Europa og Midtøsten. Hun trives både på små intime arenaer og store scener – Ved siden av å være en populær DJ – holder hun i disse dager på å fullføre sine studier på BI!

https://www.facebook.com/pages/Natalia-Barb%C3%ACn/309916225721

 NB. Vi tar forbehold om at gjesteforeleser-programmet kan endres. 

Evening Event

For dere som ønsker ENDA mer morro og mingling kan du være med på en uformell samling etter SkapDinDrømmejobb LIVE. Da senker vi skuldrene og deler av våre inntrykk og erfaringer og har det gøy! Det vil være muligheter for servering av mat og god drikke her.

Tid: Lørdag 17 november kl. 20.00
Sted vil bli annonsert senere – følg med på SDDLIVE sin Facebook side.

 


©2008-2014 Gry Sinding International LCC
all rights reserved • no use of content / artwork without permission •

Site Built by Amanda Krill