SkapDinDrømmejobb LIVE arrangeres fredag 11 og lørdag 12 oktober i Oslo

Fredag 11 oktober fra kl. 13.30 – 19.00
Lørdag 12 oktober fra kl. 09.00 – 18.00 – “afterparty” fra kl. 19.30!

sddlive2013_48_web
“Har du startet egen business, men tjener ikke nok penger? Eller ønsker du kanskje å få mer fart på businessen din – og ha det mer gøy?” NÅ har du muligheten. SkapDinDrømmejobb LIVE er to dager fyllt av læring og energi med fokus på hvordan DU skal skape din drømmejobb og bli en suksess i det nettopp du elsker å gjøre. Du vil møte og mingle med de kuleste jentene (og noen gutter) og sammen vil dere skape et nettverk hvor dere “heier hverandre frem” mot målet. Mitt fokus for event´en er å inspirere og lære deg hvordan du effektivt, enkelt og raskt kan løfte din business – eller din jobb –  til et nytt nivå – og ta ut ditt potensial. Jeg vil gi deg konkret læring som er lett å sette ut i livet. MEN – du må jobbe, ingenting kommer gratis, heller ikke her. Så jobben må gjøres – av deg. Håper å se deg på denne helgen fyllt med magi! - Gry :)

IMG_3693

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gry vil ta deg steg-for-steg gjennom hennes viktigste læringer, strategier og metoder som har tatt henne mot sin egen suksess, og som DU kan adoptere for å hjelpe deg nå dine mål som gründer – eller i din “vanlige” jobb. Eller rett og slett som inspirasjon for ta de neste stegene mot ditt drømmliv! Og – du vil få oppleve og møte flere andre fantastiske foredragsholdere. Faktisk de aller beste i Norge på sine felt. Og de deler raust og personlig av sin kunnskap og erfaring – noe som  gjør SDDlive til et seminar HELT utenom det vanlige :)

Også har vi masse musikk med den kuleste DJ´en som hjelper oss holde energien oppe! For vi skal DANSE og ha masse gøy mens vi lærer!

Foredragsholdere

sddlive2013_54_web Gry Sinding – “Vertinne og SkapDinDrømmejobb Gründer”
Gry har lang erfaring som “forretningskvinne” fra næringslivet og som coach – men hun er i dag mest kjent som en pioneer i Norge innen onlinekurs for gründere. Med basis i hennes egen karriere, læringer og “dyrkjøpte” erfaringer – både gode og dårlige – har Gry lagd kurset SkapDinDrømmejobb (SDD) – et webbasert treningsprogram som gir andre kule gründerkvinner kunnskap, inspirasjon og energi til å skape sin egen suksessfulle business. SDD kurset lærer gründere hvordan de kan få flere kunder, og tjene mer penger på sin business og lidenskap – slik at de kan lykkes med sin drømmejobb og leve det livet de ønsker. SDD konseptet inkluderer også Norges kuleste event: SDDlive, samt det omfattende coaching programmet MasterMind som går over 9 måneder. Gry en også en populær foredragsholder og hun har nylig holdt foredrag for DNB, Vossa Jazz, HøyeHæler, Kvinnemiddagen og flere Kvinnovasjon-konferanser. Følg Gry/SDD på nett:  http://www.facebook.com/skapdindrommejobb http://skapdindrommejobb.com          http://www.grysinding.no
thumbnail (1) Dagny Thurmann-Hoelseth – kreativ leder i Fargerike
Dagny jobber som kreativ leder i Fargerike, og er lidenskapelig opptatt av farger; både i garderoben, i hjemmet og i matveien. Hun er kjent fagekspert fra norske medier, og er en populær foredragsholder med temaer som fargetrender, fargelære, hvordan folk flest påvirkes av farger og kreativ fargebruk. Gjennom jobben i Fargerike, kåres Årets Farge for det norske markedet, fargekart som fremmer kreativ fargebruk, og egne kolleksjoner med spennende, norske talenter. Hun er utdannet innen informatikk, sosiologi og pedagogikk fra Universitetet i Oslo.Følg Dagny i hennes fargerike hverdag på instagram
thumbnail Mona Nordoy
Den prisbelønte Fotografen Mona Nordøy har portrettert et uttall kjente mennesker i løpet av sin 15 år lange karriere. Mona Nordøy er utdannet v Art Center Collage of Design, Los Angeles. Jobber innenfor reklame, magasiner, dokumentar, har hatt flere separat utstillinger. Har mange workshops og holder foredrag over hele landet. Jobber nå også veldig mot nystartede Grundere, hjelper dem med en sterk visuell og personlig profil/portrett til websider og blogg. Link til hjemmesiden: www.fotografmona.com
Facebook: Mona Nordøy Fotograf
large (1) Loveleen Rihel Brenna
Loveleen ble giftet bort i en alder av 18 år. Etter 11 års ekteskap valgte hun å skille seg. Dette førte til at det ble totalt brudd med familien og hele minoritetsmiljøet. Da hun ble skilt hadde hun liten utdannelse og ingen fast jobb. Hun hadde kun 200 kroner å leve for i uken. Hun bestemte seg for å gjøre en forskjell, både i sitt eget liv og i samfunnet. Hun begynte å holde foredrag om å vokse opp med flere kulturer. Fra å være en taus tilbaketrukket minoritetskvinne, er hun i dag forfatter av fem bøker, leder og samfunnsdebattant.Hun har mottatt en rekke priser. I 2011 fikk hun DIXI-prisen for sin innsats for foresbygging av seksualisert vold mot kvinner. I 1997 fikk hun Ole Viig prisen for sitt opplysningsarbeid, i 2001 fikk hun landets første integreringspris og i 2006 ble hun kåret til Årets kvinne av bladet KK. Loveleen er for mange kjent som en dyktig foredragsholder, leder for Foreldreutvalget for grunnopplæringen (FUG) og Kvinnepanelet. Hun har også siden 1993 holdt foredrag og kurs om inkludering, mangfoldsledelse, nettverksbygging, omdømmebygging, motivasjon og å gripe sjansene.
Facebook: Loveleen Brenna

NB. Vi tar forbehold om at gjesteforeleser-programmet kan endres.

“Mr. DJ – play us a song, pretty please!”

thumbnail Vår egen eminente “SDD-DJ” vil sørge for masse bra musikk underveis. For vi skal danse, hoppe og virkelig “shake it up” -  og ha det gøy!  Skal du ha maks læring så må du ha energinivået på topp, hele helgen. Så enkelt er det!

Evening Event – her du bli med!

Anbefaler på det varmeste at du blir med på festen på lørdagskvelden – fordi du fortjener det og fordi dette er en fantastisk gjeng å feste med – og lønnsomt fordi du kan virkelig få deg nye spennende connections. ENDA mer morro og mingling kommer din vei om du blir med på denne uformelle festen for  SkapDinDrømmejobb LIVE. Da senker vi skuldrene og deler av våre inntrykk og erfaringer – og har det gøy! Det vil skje på Expo hotellet og det blir servering av mat og god drikke.

party

Tid:      Lørdag 12 oktober – fra kl. 19.30 og utover – på “SDD Live hotellet” (Quality Hotel Expo)

Lurer du på hva som skjedde forrige SDD Live event?

Her kan du se programmet for SDD LIVE April 2013

Her kan du se programmet for SDD LIVE 2012

 

 


©2008-2014 Gry Sinding International LCC
all rights reserved • no use of content / artwork without permission •

Site Built by Amanda Krill