Vi ♥ SDD Live

Hvordan oppleves det å være på SDDlive?

AnnieAnnie Tønnesen, www.endringer.no
Bare digger Gry; en utrolig engasjerende og dyktig kursholder. SDDlive tilbyr raushet, varme, læring, ærlighet – som utgjør en forskjell for deg som gründer og som menneske. Følte meg endelig hjemme i denne fantastiske varmen og medmenneskeligheten – og har fått nye venner for livet! Bare gleder meg til neste gang – Hell Yeah!

KristinKristin Ketilsson
Må innrømme at jeg var litt redd at dette ville bli i ”kuleste laget” for min smak. MEN dette var en helt FANTASTISK opplevelse tettpakket med essens; nærhet og med ekte og autentiske historier som snakket til hele meg – på alle plan! Tusen, tusen TAKK!

Line Langaard solbergLine Langaard Solberg, www.tanketrener.com
Dette er en fantastisk inspirerende samling av gründerkvinner som raust deler sine historier. I tillegg får du praktiske, nyttige tips og råd fra Gry, den rause og inkluderende stemningen og følelsen av fellesskapet. Og mange aha-opplevelser; rett og slett et KICK!

Siw FjelldahlSiw Fjelldahl
Reiste til SDDlive med betent skulder og lav energi, men tenkte at jeg skulle prøve å hente energi og inspirasjon til å “reise” meg igjen. GUDSKJELOV dro jeg J Det merkelige er at skulderen min ble bedre og bedre – betennelsen gikk tilbake! Jeg kom med ei skulder som ikke kunne beveges uten smerte og reiste hjem med full førlighet J SDDlive er for meg energi, raushet, drømmejobblæring, inspirasjon, samhold og hjertevarm kjærlighet.

RikkeRikke Dørum Schönburn, www.fokusmarketing.no
Dette er den største energiboosten jeg har fått i år! Utrolig mye læring, spennende foredragsholdere, konkrete verktøy for å ta businessen videre og en raushet av en annen verden!

DagnyDagny Thurmann-Hoelseth, Creative Director for Fargerike
SDDlive er et nettverk som inspirerer, motiverer og engasjerer på en måte som er ganske uvanlig. Det er raust, har lav takhøyde og med en positivitet og entusiasme uten sidestykke – en opplevelse å få lov til å være med på :)

Siri benteSiri Bente, siriouscoaching.no
Digger det rause og herlig inkluderende miljøet av mennesker som vil bryte sin egen komfortsone og gå ut å bety en forskjell i verden. En helg der du kan få høre fantastiske foredrag og ikke bare bli berørt rent “”teknisk”” men føler at du blir berørt til innerste “”hjerterot”” av mennesker som har VÅGET ,og som har forandret sitt liv gjennom å bety en forskjell for andre!!

Gerd Marit PrestegårdenGerd Marit Prestegården, www.hypnoterapi-mediumskap
Gry du er helt fantastisk! SDDlive er det mest engasjerende, lærerike og motiverende kurset jeg har vært på. Jeg elsker den måten du lærer bort på og at det er lett blir kjent med andre kursdeltakere :-)

Trine LandøyTrine Landøy, www.gwok.net
Et fantastisk inspirerende event for alle som går med en gründer i magen og trenger et inspirasjon for å komme i gang.

annabelleAnnabell Stefanussen
JAAAAAA!!! Gry, du rocker energien i taket og det du lærer oss gjør at eg beholder trua på at EG OG VIL LYKKES hvis eg GJØR som du lærer oss.

HenrietteHenriette C. Nøstdahl, www.feelandbe.no
FANTASTISK!!!! Få Aune Sand og Marianne A. til neste SDDlive i New York, så kommer vi mannsterke!! Du er MAGISK Gry!

Cathrine SchmidtCathrine Schmidt Hanssen
Dette eventet MÅ alle få med se hvis de har en gründer i hjertet/magen. Sååå kult å være med og bli kjent med så mange flotte, kule, inspirerende, imøtekommende, glade, gææærne… – ja hele pakka!! Digger deg Gry Sinding – WOW for et show!! Fikk såååå mye energi og alle foredragene traff meg midt i hjerterota.

wencheWenche Klokkernes Øren
Fantastisk unik, positiv og inkluderende opplevelse å være til stede i en så stor forsamling med kraftfull kvinne-energi!! Følte en indre ro og lykke over dette miljøet hvor det virkelig er lov å være seg selv, gjøre ting i eget tempo og samtidig føle trygghet og tilhørighet!

ragnhild roalkvamRagnhild Roalkvam, www.ragnhilds.no
Åååå for en magisk helg, kommer garantert igjen neste år! SDDlive er latter, tårer, super læring, fantastiske mennesker. Eg fekk gutsen til å drive butikken lenger :) Eg har aldri noensinne vært med på noe liknende kurs, blitt så løftet opp, trudd på, gitt meg gleden av å være grunder tilbake!

CarolCarol Rolland, http://carol.no
SDDlive er et unikt arrangement i Norge, hvor rause, åpne mennesker deler og gir av seg selv på en måte jeg aldri har opplevet før! Janteloven glimrer med sitt fravær, elsker det. Dansingen og Inspiratoren Gry gjorde meg lykkelig og revet med – ikke ett kjedelig øyeblikk hele helgen!

INger MarieInger-Marie Braandstrup
SDDlive gir meg så mye inspirasjon, læring, glede og nye bekjentskaper som er viktig for meg som grunder. Det flotteste og rauseste miljøet jeg noen gang har møtt. Og Gry, du er en fantastisk formidler og den kuleste og rauseste dama J

Bente BorganBente Borgan
Det mest fantastiske med SDD live er at man får både bedriftsutvikling og personlig utvikling på en ny, inspirerende og morsom måte. Et utrolig engasjement fra alle på scenen som smitter, og dans og musikk som skaper boblende glede!

Hanne KondiziellaHanne J Kondziella, København, http://heartsofcopenhagen.com
Ei helg full av liv, latter, inspirasjon, tårer, mot, aksept og nye venner. Har aldri vært så glad i sosiale settinger der jeg ikke kjenner noen, men her var det enkelt og jeg kunne være helt meg selv, og hele meg :)

Lisbeth AntonsenLisbeth Antonsen
SDDlive er et KICK! Her ble jeg løftet til nye høyder :-) Blant 200 ukjente, nydelige mennesker kunne jeg være meg selv. Sterke, rørende historier – Læring – Energiboost – Positivitet- Raushet – Skape relasjoner – Drivkraft – Glede – Inspirasjon og MYE MER. SDDlive er vanskelig å beskrive med ord – Det må OPPLEVES!

Christine HøstChristine Høst, Singapore, www.christinehost.no
Inspirerende foredragsholdere, faglig påfyll og et utrolig ressurssterkt nettverk av inspirerende og kompetente gründere. Kombinert med høy showfaktor:) Jeg lanserte egen blogg to dager etter SDD Live. Tilbakemelding fra gruppen og inspirasjon fra samlingen var det siste sparket jeg trengte!

Benedicte Hagen MjøsBenedicte Hagen Mjøs, www.strateginnen.no
SDD Live er verdt mer enn det du kan lese deg til. Det er båndene som knyttes mellom rause, fantastiske damer som bare må oppleves. I tillegg energien og entusiasmen som skapes.

cathrine ÅsliCathrine Åsli
Er ikke gründer og kjente ikke til SDD før denne helgen så ble med for å se hva dette var for noe, og kanskje få litt inspirasjon. Snakk om å bli bli tatt på sengen og få seg en på trynet! Alt av hva jeg måtte ha av forutinntatte “fordommer” mot kvinnenettverk ble blåst bort som dugg for solen. Aldri før følt et rom fylt av slik oppriktig kjærlighet og positivitet for hverandre. Gry og alle de flotte foredragsholderne slo meg i bakken, bare takknemlig for at fikk være med å oppleve dette. Virkelig en happening for meg med denne rausheten, ærligheten, åpenheten, samholdet, energien! Jeg ble rett og slett høy på livet :)

monica aschimMonica Aschim www.monicaaschim.no
Fantastisk opplegg, flotte og inspirerende foredragsholdere. Hæla i taket fra start til slutt! Bare WOW at jeg faktisk fikk dette som en del av SDD onlinekurset.

MounaMouna Haugland, Kolbotn
WOW! Livsendrende event som gir deg et nettverk av helt unike mennesker som støtter, deler og styrker deg – ble lykkelig av å møte så mange fantastiske mennesker!

Kristin Høgli, Lørenskog Kristin H_gli
Positiv energi hvor alle ville hverandre vel. Superinspirerende og motiverende foredragsholdere og med Gry som en fantastisk energibunt som heier på alle og deler raust av sin kunnskap. Lærte så masse, ble fylt av en energi og et pågangsmot jeg ikke ante at jeg hadde. Har blitt en annen og sterkere – beste arrangementet noen gang vært på.

Eirik G olsenEirik Grunde Olsen, Oslo, www.eirikgo.com
SDDlive er inspirasjon koblet til fest med en grunnmur av åpenhet – et sted hvor vi grundere kan samarbeide, dele og hjelpe hverandre! Gry og foredragsholderne leverer ekte vare ved å faktisk være ekte selv – en sjeldenhet i dagens fokus på hype og prestasjon! Jeg anbefaler SDD på det sterkeste for alle grundere som vil ta sin business online!

Bente Steen, Soknedal, http://steencoaching.com  Bente steen
SDDlive er fullt av engasjerte, energiske og smarte kvinner med drømmer og evne til å gjøre verden til et enda bedre sted å være – hærlig!

Tina Larsen, Tønsberg, http://livetditt.no/Tina Larsen
Gjorde meg lykkelig, og følelsen varer enda to uker senere. Jeg elsker SDDlive fordi det endret måten jeg tenker på meg selv og foretaket mitt. Med 200 damer og en fantastisk energisprengende Gry i front ble mulighetene uendelige!

Ingunn C. Jensen, Oslo, www.jensendesign.noIngunn jensen
Læring og personlig utvikling blir ikke det samme etter at jeg ble kjent med Gry og SDDlive. Unikt og inspirerende – fullt av energi og overraskelser. Med på kjøpet får du et stort nettverk av spennende, rause gründerdamer (og noen haner). Har aldri sett maken!!! Og med foredragsholderne på øverste hylle: Trine G., Kathrine, Trine Å og Anita!.

Renate Olsen, Bærum, www.renateolsen.noRenate olsen
Inspirasjon, evolusjon, latter, humor, ærlighet og kvalitetslæring du kan bruke i livet ditt på ALLE arenaer – SDDlive er både proft og privat!

Karete Kristoffersen, Sandnes(11) Karete Kristoffersen
Dette er ikke forbeholdt grundere! For meg som leder i en ”vanlig bedrift” gav SDDlive meg så mye som jeg kan bruke for å bli en bedre leder. Elsker positiviteten og den herlige, åpne, rause kommunikasjonen. Ikke noe problem å dra hit helt alene, du blir inkludert med en gang du entrer rommet:)

Trine W. Rønnewig, Lillesand, www.wilhelminesmykker.noTrine Rønnevig
Fantastisk opplegg! Rauset satt i system og en ny måte å tenke på for å lykkes i business. Gry er banebrytende  - og en energibunt jeg aldri har møtt maken til!

Ingrid AnnetteIngrid Anette Hoff Melkersen, www.ingridanette.com
Jeg kan oppsummere SDDLive med et ord: MAGISK :) En helg som alle med en liten eller stor drøm i magen bør unne seg, det vill lønne seg i lengden :) Energisk, motiverende og informativt fra A til Å; Ganske enkelt genialt :)

Vivian Songe, Oslo, www.viviansonge.noViviann“Over the Top” inspirasjon fra de aller beste i bransjen! Kjempenyttig og helt uforglemmelig – kjenner inspirasjonen sive fra innerst i kjernen og ut til fingerspissene.

Cecilie Aune, FredrikstadCecilie Aune
Atmosfære av entusiasme, kjærlighet og raushet! SDDlive er stedet å være om du ønsker å elske livet ditt, deg selv og jobben din. Et nettverk som støtter, styrker og gir deg den største oppturen du bare kan forestille deg i drømmene dine!

Nina L. Behncke, Bærumnina behncke
Må oppleves! Ga meg energi, kraft, glede, kunnskap, inspirasjon og nytt nettverk med fantastiske mennesker som ønsker action!

Annette Martens, Annette Martens www.annettemartens.com
Et flott event med topp foredragsholdere, masse nyttig læring og mange spennende menneskemøter. En intens opplevelse. Dette har satt fart i min egen prosess, og virkelig inspirert meg til å stå på videre – ”I ´m gonna do it !!!”

Hilde Huus-Hansen, OsloHilde Hus Hansen
SDDLive var en stor dose energi – og den varer ennå! Det er slutt på å jobbe alene og “i blinde”, for jeg har et hav av “powerfriends” og eksperter som bidrar med ros og råd som jeg trenger for å lykkes. Og jobben er blitt mye morsommere!

Mona Nordøy, Kongsvinger, www.fotografmona.comMona Nord_y

Fantastisk inspirerende helg. Digger SDD pga energien til Gry Sinding. Hun løfter hele taket til nye høyder og det samme gjelder for hva du lærer i løpet av en slik helg. Gleden av å være i et rom fylt av mennesker som vil løfte deg opp og frem gjorde meg lykkelig.

Jane H GuldbrandsenJane H Gulbrandsen, Strømmen
Aldri før vært på et 2-dagers seminar UTEN å bli trett og UTEN negative vibber. Entusiasme, glede, alvor, raushet, kompetanse  og vakre kvinner & menn i skjønn forening. Gry er utømmelig på kunnskap, energi & kjærlighet  - og hun er oppriktig & ydmyk – ANBEFALES!

Maria morkMaria Mork, Skedsmokorset, www.altermulig.net
Det overrasket meg at det virkelig VAR slik som det var ”hypet” opp på forhånd – det var ikke “fake”. Føles som å ha fått 10 mill. inn på kontoen. Proppfullt av glede, nyttig kunnskap, raushet, og aller best – koblinger med fantastiske powerfriends! Det bobler inni meg og jeg har masse nye ideer for veien videre.

Anne BrennengAnne Brenneng, Trysil, www.hedmarkhypnoterapi.no
Største eventen i Norge, slår alt annet! Ikke bare i nyttig lærdom og fantastiske foredragsholdere, men også i hjertevarme, raushet og gnistrende samhold. Skal du på på 1 event i år er SDDlive bare SÅ stedet å være – du vil leve på gladrusen i ukesvis etterpå ;)

Marit RikardsonMarit Sneve Rikardson, Bardu, www.hjertefordesign.no
Fantastisk å få så mye positiv energi fra Gry, foredragsholderne og alle deltakerne. To magiske dager og påfyll av energi, kunnskap og ideer – både for utvikle businessen min og rent personlig.

Anne KathrineAnne Kathrine Solbakken, Kristiansand, www.annekathrinesolbakken.no
Dødsgøy, sprudlende, inspirerende og smittsomt. Gjennomført med hjertevarme, begeistring og engasjement på alle måter, og med en faglig dyktighet som imponerer. BRAVO! Jeg er evig fan og virkelig takknemlig for å være en del av dette. Setter en helt ny standard og vil bidra til et rausere og mer spennende norsk næringsliv.

Tina SelzerTina Seltzer, Oslo
Den største WOW opplevelsen var deg Gry – dynamittbombe av de sjeldne! Virkelig! Slang meg med i siste sekund, kom helt uforberedt og visste lite om hvem du var. Men du tok bare pusten fra meg! Du er så unorsk og herlig fri, i språk og i tale. Så takknemlig for at fikk ta del i dette.

Anne Hamang, Oslo564973_475827779104557_1001834267_n
Fantastiske Gry og foredragsholdere sikrer topp kvalitet faglig. Muligheten for fylle nettverket ditt med powerfolk er helt unik. Mest imponert at du var så totalt åpen, ærlig og kompis – og allikevel alt så til fingerspissene proft. Helt amazing! Sitter med tårer i øynene når jeg skriver – overgikk alt jeg kunne forestilt meg.

Kathrine Aspaas, Oslo, Daglig leder i Raushetens TidKathrine Aspaas
En helt unik gründerkonferanse. Proppfull av spennende folk, fet energi, inspirasjon og praktiske tips til alle som ønsker å skape sin egen drømmejobb. Jeg er så takknemlig for fått være med! Energien i rommet – fra deltakerne og de som bidro fra scenen – helt FANTASTISK!

Tone Lileng, NesoddenTone Lileng
Gry er ikke bare prat – hun ”walks the walk and talks the talk x 10”! Ærlig og raus! Gry inspirerer til en total makeover, fra å leve et ok liv, til å leve livet som en proff. Altså strekke seg litt lenger, bli et bedre menneske med seg selv, med familien og omgivelsene.

Michael Stenhagen, Oslo, www.michaelstenhagen.com
Michale
Elsker denne energien og elsker denne type mennesker! Og for noen råe foredragsholdere; Kathrine, Tinteguri og Trine x 2 – WOW!

Karina Hetle Solheim, Førde, www.fosseheimen.no168832_10150974429785379_1973482188_n1-300x199
Gry dette er den beste eventen jeg noen gang har opplevd :) Det er slikt en bare forstår med å være der! Wowwww – jeg er på en rosa sky:). Du er helt fantastisk. De andre forelesrene (Mona, Eirik og Benja) var også helt rååååååååååååååå og magisk. Men Gry for meg var du den som virkelig rocka gjennom disse dagene med din nærhet, godhet, varme og kunnskap. Jeg var konstant LYKKELIG OG FRI :):) helheten var bare Magisk!

Vivianne Nilsenviv-220x300
Her vil du møte flotte, rause, varme og inkluderende damer og menn, i tillegg til Gry og hennes vanvittige energi og kunnskap som hun deler raust med oss andre!!!!
Sjansen for at du får deg venner for livet er stor, og du vil få et nettverk som vil støtte deg, inspirere deg, og motivere deg!! Og trenger du et kjærlig spark bak så er Gry der med sitt hjerte og sin visdom og hjelper deg til å tørre det du ikke trodde du skulle tørre! Jeg synes hele helgen var kanonbra – og flottere, rausere og varmere mennesker skal du lete lenge etter!!!

hilderHilde Røst, Lørenskog
Jeg kommer tilbake på SDD Live :-) Gry – du rocker, herlighet for en energi og et engasjement :-)))”

Linn Kristin Berg, Stavangerkristinberg
Dette anbefaler jeg – her er det mye god energi + MANGE gode tips å ta med seg på veien mot å skape suksess med egen business – meget innholdsrikt på alle måter – jeg tar av meg hatten og gleder meg til det blir min tur til å stå der fremme å inspirere!

Margo Olavesen, Skedsmokorsetmargo
Jeg blir med neste år også! Lærte hvor viktig det er å være genuin og ekte i følelser og språk for å ha gjennomslagskraft, akkurat som dere foredragsholderne. Også veldig imponert over Mona Nordøy, hennes foredrag, historie, bilder og filmen til slutt. Veldig rørende.

Jamie Siv Rognstad, Oslo, www.jatilmeg.nojamie
Gry, du ga meg den aller største WOW-opplevelsen. Du var tilstede for HELE gjengen, med hjertet, øyne, ører og hele deg. Har aldri opplevd noe lignende, det var helt vilt. Og jeg elsket som alltid det du har å si. Jeg har vært på flere eventer i USA, men jeg må si at SDD Live er den beste jeg noensinne har vært på.

Hege Walmsnæss Refsnes, Stavanger, www.hegescoaching.nohegew
Alle som ønsker å starte sin egen bedrift anbefales dette. Det viktigste med en slik event er å komme i gang – det blir på en måte startskuddet. Det var fantastisk å høre på Gry som foredragsholder og jeg lærte mye om verdiskapning for drømmekunden, raushet satt i system, steg for steg løsninger. Det ene ordet jeg sitter igjen med er ACTION!!

Åse Frafjord Johnson, Stavanger, www.liveter.nobilde-Ã¥se-jpg-276x300
SDD Live er profesjonelt tvers gjennom og ga meg mye på mange plan – et varmt og inkluderende nettverk, fantastisk dyktige foredragsholdere som bød på seg selv til de grader. Massevis av inspirerende, supernyttig og relevant læring for oss som er i oppstartsfasen som gründere! Tusen takk for en fantastisk givende helg!! :)

Oleiv Lene Åstasund Iversen, Kristiansundoleiv
Jeg har vært på flere eventer, men dette slår alle i positiv forstand – her var jeg fanget hele tiden:) Tempo, engasjement, positivitet, spontanitet og ikke minst oppriktighet gjorde SDD Live helt unik for min del!

Line Dahl, Nesoddenlinedahl
Jeg ble lykkelig over alle suksess historiene, på de som har tørt og lykkes. Jeg skal anbefale den til alle jeg kjenner so jobber selvstendig, det er faktisk ganske mange. Det er fantastisk med et nettverk, det trenger alle.

Inger Lise Walaker, Trondheiminger
SDD Live er personlig, ærlig og direkte og gir deg ikke bare suksess historiene men også oppskriftene for HVA du må gjøre for å komme videre. Denne eventen sitter innom huden og nettverket her binder det hele sammen- det forsvinner ikke! I LOVE SDD LIVE! Du får helt enkelt de beste tipsene og rådene fra de beste! Som bonus finner du også nye sparringspartnere og venner. Det er som et Kinder-egg: mange overraskelser på en gang! Og jeg ELSKER Kinder-egg! “TAKKNEMLIG for at du er så Raus & Ekte kjære Gry! Det viktigste jeg lærte er at ALT er Mulig! Hvor begrenset vi mennesker er og “sannheten” er noe som vi selv skaper. Jeg fikk inspirasjon og pågangsmot av alle foreleserne – og særlig Mona og Gry blåste meg av banen i wow-opplevelser!

Anne Line Nubberud, www.norskalpakka.noanneline
SDD Live handlet for meg om alle verktøyene du lærer, energien og det å ta ansvar for deg selv og egen hverdag. Jeg lærte å prioritere framover, å koble ut, ha fokus, fortsatt våge – samt bygge og bruke nettverket:)

Gro Mikkelsen, Oslo, www.nyttimage.nogromikk
Har vært på utallige eventer tidligere. SDD Live er det mest crazy eventet ever, med dansing hele tiden! Meget energiskapende og forløsende – dog noe uvant. SDD Live var morsomt, motiverende og inspirerende – vil absolutt anbefale dette for andre grundere. Det mest spesielle var den eksplosive energien – men også konkrete tips om hvordan komme i gang eller ta virksomhet din til neste steg. Jeg fikk mange meget gode kontakter der som støtter meg videre og som gir meg gode tips. SDD Live kan absolutt anbefales!

Gerd Nilsson, Nesodden, www.gerdnilsson.comgerdnilsson-150x150
Dette er Hell, YEAH! Fordi det er spennende, lærerikt og gir mange gode, støttende kontakter – og ektheten og åpenheten i Gry’s presentasjoner

Siri Haanes, Hvasser, www.interiorstylisten.comsiri
SDD Live har en åpenhet og energi som er utrolig smittende. Jeg er blitt sikker på at min forretningside vil fungere og jeg vil sette den ut i livet – nå har jeg satt opp en deadline ;-) Og så fikk jeg med en ny ”Powerfriend” innen mitt fagområdet – YEAH ;-)

Siv Kroken, Oslo, www.virvelcoaching.noSiv-729x1024
Gry ustråler WOW og synes de andre foredragsholderne også var bra og med sterke historier. Denne eventen vil jeg anbefale fordi den kan gi deg ny energi og pågangsmot – og ny tro på at ALT er mulig. Lag din egen plan og ”GO for it”!

Tonje Olsen, Oslo, www.rebellinterior.comtonjeolsen
Hele SDD Live er proft og Gry du er så utrolig flink i det du gjør!!! Ærlig, raus og Hell Yeah!!! Du viser oss at jenter kan være flinke i “”bissniss” og sterke – men samtidig feminine og ha det gøy! Og dansen da, jeg elsker å danse!

Margrethe Hopmo, Trondheimmargarethe
SDD Live stiller helt klart i en egen opplevelsesklasse i forhold til tidligere konferanser jeg har vært på – og jeg har fremdeles ”bakoversveis” etter helgen. Jeg sitter igjen med inspirasjon og sterkt ønske om å arbeide med meg selv, mine mål og visjoner. Tusen takk for en fabelaktig event! Super-unorsk og glimrende!

Gro Glomnes, Fetsund, www.grofoto.nogroglomnes
Har aldri opplevd en event så treffende som denne – SDD Live er veldig levende! Inkluderende, anti-stivt, lite fasade, stor takhøyde, Mye energi og innhold som er veldig treffende og interessant. Jeg svevde ut døren og følte stor lykke og mer frihet. Frihet til å endelig få anerkjennelse for at jeg kan være meg selv, og en stor fellesskapsfølelse med de andre like sære damene. Masse mot til å tørre mye mer enn jeg har gjort tidligere, og fullstendig klarhet i hvor jeg skal videre. Og det å få svar fra Gry på mitt spørsmål – en stor aha-opplevelse for meg på hva som er min nisje og hvordan selge på web!” Gry tar også vare på kropp gjennom bevegelse og gøy underveis! Også er hun en herlig dose gal, nettopp det som trengs for å få til det uventede.

Nina Beate Solberg Susegg, Trondheim, www.ninabea.no2012-06-13-21.08.18-150x150
SDD Live er fantastisk og ga meg en energi og igangsetterguts som ingen annen event har gitt meg før! Gry og hennes budskap ga meg energi og tok meg med på en vanvittig berg- og dalbane full av emosjoner. Jeg har et annet syn på meg selv etter denne helgen – og HELL YEAH! – jeg skal finne en eller annen måte å realisere mine drømmer.

Hilde Kloppbakken, Gjøvik, www.gotomedia.nohildek
Jeg digget hele opplegget, Gry sin energi og alle de åpne, omgjengelige damene som delte av sine innerste gleder og sorger!

Tone Bjørnson Aanderaa, Oslo, www.lillevenn.noHer er et bilde av meg
SDD Live er personlig, og har mer fokus på å gjøre læringen konkret enn på andre eventer jeg har vært på. Alle de flotte jentene jeg møtte og deres sterke og inspirerende historier de hadde overrasket meg – jeg følte en raushet og kjærlighet til hverandre som ble det beste for meg. Benjas inspirerende foredrag gjorde det tydelig og klart for meg – wow opplevelsen var å danse med frykten. Møt frykten og stå i den og gjør den til noe positivt som hjelper meg videre på min vei.

Sissel Iren Mikkelborg, Oslosissel
Dette ga meg ett skikkelig ”kick-off”! – vil ha MER! Grys åpenhet, herlig energi og smittsomme smil satt seg rett i hjertet! Hadde WOW opplevelse under store deler av helga jeg! Det jeg sitter igjen med er egentlig; get your ass up mooooooving! Utrolig at man må på kurs for å lære det… Godt jobba Gry og TAKK for supre dager ;-)

Jarle Sture, Oslo, www.senseyouressence.comjarle
SDD Live var mye mer personlig og mer forståelig enn de fleste andre eventer jeg har vært på – og vil anbefale SDD Live til alle jeg kjenner og alle jeg møter! En fantastisk opplevelse som jeg gjerne gjør igjen! Fordomsfrie og “”up to date”” synspunkter og rett frem tanker som virkelig hører hjemme i vår moderne tid!!!! Fremtidens eventer kommer til å kopiere denne måten å gjennomføre god læring på!!! Gratulerer!!!!” Det som faktisk overrasket meg var varmen og kjærligheten som var i rommet! En kjempeopplevelse av de få……;-) Ja, det som gjorde meg mest lykkelig var vel å få oppleve Gry – et menneske som var dønn jordnær samtidig som hun hadde et klart “”hårete”” mål for fremtiden! En herlig kombinasjon som satte prikken over i`en og en stemning som gav rom for åpenhet og enkelhet…..Klart og sofistikert….. Me like!!!!! ;-) Wow opplevelsen var å være i et rom med så mange utrolig herlige mennesker! Og tenke seg til at det var her i Norge! Fantastisk…….;-)

Rune Ahlman, Oslo, www.RuneAhlman.com407562_3320847747169_1932121472_n
Jeg vil anbefale dette til alle kule gutter og jenter som går med en drøm om å starte eget – “bli en gründer”. SDD Live gir gnist, energi, pågangsmot og nettverket som skal til for å tørre å hoppe. Det nærmeste du kan sammenligne dette med er Tony Robbins og hans UPW seminar – men SDD Live er en enda mer intim, åpen, ærlig, befriende og dypere ”læringsarena”.

Laila Sjøholt Oslo, www.mondointerior.nolaila
SDD Live var veldig annerledes enn hva jeg har opplevd tidligere. Hadde det helt topp og det ga meg så mye positivt både i læring, motivasjon og nye kontakter blant de fantastiske rause menneskene som deltok. Dansingen var utrolig befriende og ga masse energi. Masse Wow-opplevelser både med Gry og de andre foredragsholderne.

Monica Lindberg, Oslomonical
Ingen konferanser jeg har vært på kommer i nærheten av dette når det gjelder energi og unikhet! Gry har skapt noe unikt og kult som Norge i aller høyeste grad trenger. Det var fullpakket med positive overraskelser, flotte kreative innslag, mye læring – og alle de flotte unike menneskene. Varmen, energien, felleskapet og nye vennskap – Wow! Gry tok meg med storm og røsket meg kraftig ut av komfortsonen min – og jeg er veldig motsatt av Gry :)

June Sjøberg Aurskogjunesjod
SDD Live er unikt og er det RÅESTE jeg noen gang har vært med på – her ble vi overøst med positiv energi!” Da jeg kom hjem fra eventen lørdag kveld til mannen min, fortale jeg om kurset jeg hadde vært på. Etter å ha delt noen historier og blitt sårbar endte det med at jeg satte på “I gotta feeling”” på full guffe og mannen min og jeg danset vilt på stuegulvet! FY Søren så herlig det var! Og vi snakket ordentlig sammen, som resulterte i at jeg fikk aksept fra min mann om å bli en gründer – dette skal vi få til sammen:-) Jeg anbefaler denne eventen fordi jeg ønsker at flere også skal få suksess – og det får man etter å ha deltatt på SDD! TUSEN, TUSEN TAKK, Gry – du tok meg med storm!!!!

Kaja Wibe Fiksdal, Stavanger, http://www.klem.askaja
Thank You, I love You  Den helt spesielle “”girlpower”” energien overrasket meg. Jeg opplevde mange møter mellom mennesker og gode samtaler som betydde mye for meg. Både Gry og Eirik tok meg med storm! På hver sin unike måte. Gry med en enorm energi og ærlighet, og Eirik med en utrolig tilstedeværelse, ro og fantastisk evne til å gripe fatt i det som “”rører seg her og nå”.

Camilla Solli Amdal, Skicamilla
Konstant “oppetid”, ingen kjedelige momenter – gjennom 2 dager. Det er sterkt! SDD Live får full pott fra meg:-) Tusen takk Gry!

Janicke Støa, Oslo, http://www.janicke.stoa.marykaynorway.no/thumbnail (23)
Anbefales og grunnen er enkel: her er det mye matnyttig å lære hvordan få en bedre hverdag generelt og bli mer strukturert og bevisst i sine handlinger – uansett om du er grunder eller ikke. Ble veldig rørt over de personlige fortellingene fra 4 av dine gjester. Det var sterkt.

Kari-Anne Ellingsen Aurskog, Lillestrøm, www.killingmo-gard.no
SDD Live er det beste arrangementet jeg har deltatt på noensinne! Og jeg har vært på mange. Dette kommer jeg til å ha med meg i mange år! Jeg unner alle å oppleve den magien Gry skapte for oss og den energien vi alle lagde sammen denne helgen – jeg tok med meg 2 venninner på kurset og du endret livet til oss alle 3 denne helgen!!! – Gry ble min inspirator nr 1 etter SDD Live!

Unn Andersen, Oslo -
SDD Live var kult først og fremst fordi det var et ekstremt høyt energinivå og det ga med masse ny inspirasjon og energi til å virkelig ta tak i mine drømmer og min bedrift på nytt, takk!! – vil absolutt anbefale det for å utvikle en forretning eller ide, bygge nettverk og se andre mennesker som også jobber for seg selv og har ideer som kan være inspirerende og lærerike. God veksling mellom Gry, musikk, happenings…. dans og andre foredragsholdere.


Irina Rudsrud, Oslo
SDD Live er veldig personlig og derfor blir opplevelsen så mye sterkere enn andre eventer jeg har vært på. Gry, du gir alt, skaper tillit og er utrolig profesjonell. Overraskelsene og læring kom som perler på en snor gjennom alle energitoppene vi opplevde, fra begynnelse til slutt. Og inspirerende å møte så mange flotte kvinner som satser, det er mange flotte forbilder her.


©2008-2014 Gry Sinding International LCC
all rights reserved • no use of content / artwork without permission •

Site Built by Amanda Krill